Natječaj za osmišljavanje i izradu vizuala za Hartera festival 2017.

Udruga Klub Ljubitelja Buke, organizator glazbenog festivala Hartera, za 13. festivalsko izdanje koje će se održati u rujnu 2017., poziva mlade dizajnerice/dizajnere da se prijave u svrhu osmišljavanja i izrade izgleda plakata i bannera za outdoor i web oglašavanje te izgleda prodajnih ulaznica.

Vizual će označavati vizualni identitet ovogodišnjeg festivala.

Uvjeti prijave:

- Starosna dob prijavitelja od 18 – 25 godina
– Poznavanje karaktera i programa festivala (informacije dostupne na službenoj web stranici) te izrada vizuala u skladu s tim značajkama
– Materijali se šalju od 30.01. do 15.03.2017. isključivo elektronskom poštom na e-mail jelena.hartera@gmail.com i to u PDF formatu. Materijali poslani u ostalim formatima i nakon zaključnog datuma roka, neće se razmatrati.
– Kandidati u tekstovnom dijelu e-mail poruke moraju navesti svoje ime, prezime, starosnu dob,kontakt i zanimanje te dosadašnja iskustva s poslovima grafičkog i ostalog dizajna (iskustvo je poželjno, ali nije uvjet)
– Kandidati u privitku e mail poruke šalju kopiju osobne iskaznice i rad u pdf formatu.

Izabrani kandidat dobiva honorar u iznosu od 2.000,00 kn neto te se isplaćuje putem autorskog honorara najkasnije do 01.10.2017.godine. Ukoliko je izabrani kandidat član strukovne udruge, prije potpisivanja ugovora u svibnju 2017.godine, na gore spomenutu adresu mora dostaviti potvrdu o članstvu zaključno sa 15.05.2017.godine.

Obaveze izabranog kandidata:

- Korištenje vizuala od strane organizatora od 01.05.2017.godine do završetka programa
– Nadopunjavanje vizuala sa informacijama o programu, mjestu i datumu održavanja po svakom upitu od strane organizatora
– Stavljanje vizuala u određene formate/dimenzije za potrebe oglašavanja bannerima te njihovo slanje organizatoru po svakom upitu
– Priprema za tisak vizuala za outdoor oglašavanje i ulaznice po upitu organizatora

Rezultati natječaja biti će objavljeni na službenoj stranici festivala i njegovim profilima na društvenim mrežama.